Bedrijfsmassage

Als bedrijfsmassage komt de stoelmassage in aanmerking. Stoelmassage is een korte vorm van drukpuntmassage waarbij de cliënt op een speciale ergonomische stoel zit. Gedurende 15 a 20 minuten worden hoofd, nek, schouders, armen, rug en heupen gemasseerd. Bij deze massagevorm kan de kleding gewoon worden aangehouden wat de behandeling laagdrempelig en erg praktisch maakt.

Zeker voor mensen met een zittend beroep is het gebied van rug, nek en schouders vaak een gebied waar veel stress zit. Deze gebieden voelen vaak stijf en pijnlijk aan. Met de stoelmassage worden deze gebieden losgemaakt en voelen de spieren daarna weer heerlijk ontspannen aan.

Door de stoelmassage zullen klachten zoals stress, hoofdpijn, nek-schouderklachten, R.S.I klachten etc. afnemen. Uw werknemers zullen fitter zijn en zich lekkerder voelen waardoor zij beter zullen functioneren en productiever zijn.

Bedrijfsmassage is een manier om ziekteverzuim te verlagen in een organisatie en tevens is bedrijfsmassage onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Deze voorwaarden zijn momenteel:

- het bedrijf neemt stoelmassage op in het Arbo-plan
- het bedrijf laat de medewerker(s) masseren tijdens werktijd

- de stoelmassage levert de medewerkers geen herkenbare privé besparing op